...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

Projek Amal

Penempatan Anak-Anak Yatim NADWAH - PERMATA CAMAR yang diasas dan dikelolakan oleh Badan Nadwah Islamiah Pahang (NADWAH), di Lot 9015A, Lorong Cempaka 1, Kampung Cempaka, Mukim Penor, 25150 Kuantan memerlukan sumbangan dan bantuan anda! untuk maklumat lanjut, klik sini!

.

Wednesday, April 05, 2017

Insentif dah masuk!

Al salam alaykum

Semua dok pakat update insentif dah masuk. Ada kecewa, ada gembira. Ada driver yg aku cite dapat insentif 1700 tu pun msg aku tanya dapat berapa insentif. Uwwaaa! Ko dh 2 minggu tak drive, kosong la akaun tu. Tapi, paling tinggi pun dapat berapa je kan? Paling sikit dapat 80 sen. Paling tinggi puluh-puluh tak ingt. 

 

Minggu ni kena drive juga. Dapat satu trip pun jadi la. 

::: Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa :::

No comments: