...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

Projek Amal

Penempatan Anak-Anak Yatim NADWAH - PERMATA CAMAR yang diasas dan dikelolakan oleh Badan Nadwah Islamiah Pahang (NADWAH), di Lot 9015A, Lorong Cempaka 1, Kampung Cempaka, Mukim Penor, 25150 Kuantan memerlukan sumbangan dan bantuan anda! untuk maklumat lanjut, klik sini!

.

Tuesday, March 07, 2017

Lagi 2 bulan cukup 5 tahun

Al salam alaykum

Tak sempat nak celebrate 5 tahun. Perjalanan mesti diteruskan. Kata putus dicapai selepas menimbangtara antara dua. Sakit dada sakit kepala follow up, akhirnya aku amik kata putus, yang mana dapat dulu aku setuju. Esok perjalanan buku baru. Semoga perjalanan terus disinari cahaya. 

Terima kasih utk kata-kata semangat dan buah fikiran semua. Terutama ma dan pa, adik-beradik dan famili. Juga sahabat-sahabat semua. 

:::Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa:::

No comments: