...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

Projek Amal

Penempatan Anak-Anak Yatim NADWAH - PERMATA CAMAR yang diasas dan dikelolakan oleh Badan Nadwah Islamiah Pahang (NADWAH), di Lot 9015A, Lorong Cempaka 1, Kampung Cempaka, Mukim Penor, 25150 Kuantan memerlukan sumbangan dan bantuan anda! untuk maklumat lanjut, klik sini!

.

Thursday, March 02, 2017

Dugaan

Al salam alaykum

Adik abg Ammar dan abg Ayyan kena tahan wad utk 5 hari. Jangkitan kuman pada air kencing. Tabahlah hati abah dan ibu mereka. 

Aku pula, dugaan berbeza. Selepas 5 bulan, diduga utk membuat pilihan yg baik di antara dua utk sekarang dan mungkin juga masa depan, dan menjadikan ia terbaik dalam hidup. Dugaan utk terus rasa selesa skrg, atau selesa pada tahun hadapan. 

Alhamdulillah utk dugaan-dugaan ini. Semoga kami baik-baik saja. 

::: Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa :::

1 comment:

tiga lalat said...

solatla istikharah cik kay., semoga dipermudahkan jodoh ituuu., eyhh