...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

Projek Amal

Penempatan Anak-Anak Yatim NADWAH - PERMATA CAMAR yang diasas dan dikelolakan oleh Badan Nadwah Islamiah Pahang (NADWAH), di Lot 9015A, Lorong Cempaka 1, Kampung Cempaka, Mukim Penor, 25150 Kuantan memerlukan sumbangan dan bantuan anda! untuk maklumat lanjut, klik sini!

.

Tuesday, March 28, 2017

Cahaya Selatan Aurora Australis

Al salam alaykum

Aku ikut group ni kat FB: Aurora Australis Tasmania.

Impian nak tengok Aurora tu makin membuak-buak. Sbb dekat je nak pergi, kat negeri ke bawah di bawah je. Tapi, bila masa sesuai tu tak tahu bila. Bila ikut group tu, ada satu website utk cek kebarangkalian utk mendapat rezeki Aurora Australis.


Sejak semalam, ramai sungguh yg upload gambo Aurora Australis. Rupanya, minggu ni adalah minggu yg menjanjikan rezeki yg baik utk Southern Light ni.


https://www.facebook.com/groups/auroraaustralis/permalink/1594399203928290/Boleh klik link tu, sbb aku cari link videonya di vimeo tak jumpa.

Dan, juga boleh dilihat di Melbourne!

Klik link ni: https://www.flickr.com/photos/thom_astro/33529174092/Impianku setinggi Aurora!::: Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa :::No comments: