...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

Projek Amal

Penempatan Anak-Anak Yatim NADWAH - PERMATA CAMAR yang diasas dan dikelolakan oleh Badan Nadwah Islamiah Pahang (NADWAH), di Lot 9015A, Lorong Cempaka 1, Kampung Cempaka, Mukim Penor, 25150 Kuantan memerlukan sumbangan dan bantuan anda! untuk maklumat lanjut, klik sini!

.

Friday, February 05, 2016

kami mohon...

Al salam alaykum

Kepada sahabat-sahabat kami yg baik dan budiman, sudilah kiranya menyelitkan dalam doa kalian utk kesejahteraan syarikat kami bekerja sekarang supaya dijauhi musibah kemelesetan ekonomi dan masalah kewangan. Mohon doa supaya syarikat kami bekerja ini tidak sampai memberhentikan pekerja-pekerjanya. Semoga syarikat kami bekerja ini terus dapat bertahan melawan arus dugaan.

Terima kasih sahabat-sahabat kami yg baik dan budiman


:::Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa:::

6 comments:

Cumie@cumie^^ said...

semoga dipermudahkan semuanya...

Kay said...

Aamin... terima kasih :-)

whooz said...

semoga semuanya baik2 saja Kay. InsyaAllah

Kay said...

Aamiin Thanx Huzz... :)

julie shahril said...

semoga masalah ini dpt diatasi..mudah-mudahan masih berjodoh pjg ko dgn comp ni lagi..

Kay said...

Aamin... terima kasih Julie