...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

Projek Amal

Penempatan Anak-Anak Yatim NADWAH - PERMATA CAMAR yang diasas dan dikelolakan oleh Badan Nadwah Islamiah Pahang (NADWAH), di Lot 9015A, Lorong Cempaka 1, Kampung Cempaka, Mukim Penor, 25150 Kuantan memerlukan sumbangan dan bantuan anda! untuk maklumat lanjut, klik sini!

.

Thursday, December 10, 2015

Jalan-jalan

al salam alaykum





Jauh berjalan, luas pengalaman


:::Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa:::

5 comments:

muslimah rempit said...

kay,
Dah tengok ker cerita she was pretty hohoho
kalau kak so tak kawen lagi, cerita ni memang tersangat la best..
dah kawen pon masih rasa cerita ni best.... hohoho

Kay said...

belum... kena janji dgn diri sendiri, tgk cite korea kat tv dulu, pastu habiskan buku dulu, baru bleh download cite lain heheheh

tiga lalat said...

salam jumat k kay.,
layann korea erk ;p

Dr Singa said...

ko nak ke mana tu cik kay???
:)

Kay said...

duduk diam-diam sampai jumpa tahun depan :-)