...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

Projek Amal

Penempatan Anak-Anak Yatim NADWAH - PERMATA CAMAR yang diasas dan dikelolakan oleh Badan Nadwah Islamiah Pahang (NADWAH), di Lot 9015A, Lorong Cempaka 1, Kampung Cempaka, Mukim Penor, 25150 Kuantan memerlukan sumbangan dan bantuan anda! untuk maklumat lanjut, klik sini!

.

Monday, June 14, 2004

tak tahan lagi...

assalamualaikum....
aku pun takde berita nak citer.. kehidupan aku cam biasa... kerinduan aku pd kawan2 pd kampus makin menebal... minggu ni dak2 baru dah masuk daftar sidang 2004/2005... member2 aku yg kompem sambung master kat kampus sawit sana pun akan daftar pd 18 jun 2004 nih... aku je tak tersenarai untuk menghadirkan diri ke kampus 18 jun nih... walaupun nama aku ada tersenarai kat sana... kawan2 aku, jgn lupa kontek aku ek!! impian aku tak kesampaian... mak aku suh keja dulu.. bina kerjaya... aku harap impian mak aku tercapai utk lihat aku berkerjaya... impian aku dilupakan dahulu... ada masa ada waktu ada rezeki lain aku akan capai impian aku lak, insyaAllah... walau apa pun aku redha... pasrah pada takdirNya.... KPLI pun dah kuar... aku try mintak gak... ok laa.... kepada semua adik2 yg daftar USM dan ipta lain kat malaysia nih... selamat bergelar mahasiswa/mahasiswi.. kehidupan di kampus mmg mencabar.. tp itulah kenangan yg best dan sangat berharga... manfaatkan sebaik mungkin... wassalam


Miss Kehelan
.:Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa:.